Tallenna

Tallenna

Tallenna

Luukkujen takaa paljastuu aktiivisuusranneke, Ruisrock-liput sekä paljon muuta!

Luukkujen takaa paljastuu aktiivisuusranneke, Ruisrock-liput sekä paljon muuta!

Joulusanomat kasaa viime vuoden tavoin aina parhaat joulukalentereista löytyvät palkinnot yhteen paikkaan, jotta sinä tiedät, mitä luukkuja kannattaa käydä availemassa!

Luukkujen takaa paljastuu muun muassa aktiivisuusranneke, liput Ruisrockiin sekä Suomen maajoukkueen kaulahuivi.

Päivän valinta: Expert

Expert on noussut useasti kalenterissamme päivän valinnaksi, mutta palkinnot tuntuvat vain paranevan, mitä lähemmäksi jouluaatto tulee. Tänään jaossa on 239 arvoinen FitBit Blaze L –aktiivisuusranneke, jonka akku kestää jopa viisi päivää!

Käy osallistumassa kipailuun Expertin Facebookissa ja huippulaite saattaa olla sinun.

Tiketti

Tiketti on jakanut huikeita festaripalkintoja viime päivinä ja samalla teemalla jatketaan myös tänään. Kesän ehdottomiin ykköstapahtumiin kuuluva Ruisrock järjestetään jälleen Turun Ruissalossa ja esiintyjäkastia on jo vahvistettu muun muassa Martin Garrixilla, Almalla sekä Sannilla. Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa kolmen päivän liput kesän kuumimpaan viikonloppuun!

 Käy osallistumassa kilpailuun Tiketin Facebookissa ja liput saattavat olla sinun!

Huuhkajat

Tosi fani kannustaa joukkuetta läpi tuulen ja tuiskun. Tänään Huuhkajat haluaa jakaa joulukalenterissaan palkinnon, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä Suomen kylmässä säässä. Jaossa on nimittäin maajoukkueen valkoinen kaulaliina! Käy osallistumassa kilpailuun Huuhkajien Facebook-sivustolla ja palkinto saattaa olla sinun!

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on ollut yksi suosikkikalentereistamme joulukuun aikana eikä tämäkään päivä petä, sillä palkintona ovat ihanat tossukat! Osallistuaksesi palkinnon arvontaan, tulee sinun tykätä päivän kuvasta @ivahahelsinki Instagramissa ja tägätä ystäväsi julkaisuun.

Löydät kilpailun tästä!

Kolikkopelit.com

Lähde mukaan ihastuttavalla seikkailulle ympäri Suomen! Tontut etsivät kadonnutta joulupukkia tunnetuista paikoista ja nähtävyyksistä - sekä jakavat palkintoja siinä sivussa. Neljäntenätoista päivänä tonttujen matka on suuntautunut Hankoon, jossa pelaajat palkitaan 50 ilmaiskierroksella. Löydät kampanjan tästä!

Kookenkä

Kookenkä arpoo tänään peräti kolme erilaista palkintoa! Sekä miehille että naisille arvotaan oma sukkapaketti (koot 44-47 sekä 38-40) minkä lisäksi jaossa on vielä Ecco –kenkienhoitosetti matkalle. Löydät kilpailun tästä!

CDON.COM

DON.comin tarjouspaketista löytyy jälleen neljä uutta tarjousta. 145 päivän kalenteriluukun takaa löydät seuraavat promootiot:

- Disney elokuvat alk. 5,95€
- Razer Kraken –pelikuulokkeet 69,90€ (ovh 99€)
- Keraaminen veitsisetti 159€ (ovh 297€)
- Pelejä alennushinnoin 18,95€/12,95€

Käy avaamassa päivän luukku tästä!

Fastbet

Ehkä vuoden parhaimmasta joulukampanjasta vastaa uutuuskasino Fastbet, joka antaa yhdelle onnellisella voittajalle mahdollisuuden unelmalomaan. Kampanjan pääpalkintona on uskomaton 3500 euron risteilylahjakortti, jonka kohteen sinä saat päättää! Voit siis lähteä esimerkiksi Karibian auringon alle tai Euroopan upeimpiin pääkaupunkeihin. Käy osallistumassa nyt!

Live Nation

Haluaisitko lähteä brittiyhtye Bastillen keikalle maaliskuussa 2017! Nyt on tilaisuutesi, sillä Live Nation arpoo kaikkien osallistujien kesken lippuja kyseiselle keikalle Käy kommentoimassa @livenationfi Instagramissa, oikea vastaus päivän kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Vinkki: bändin laulaja on syntynyt Ranskan kansallispäivän (Bastille Day).

Elle

Elle on ykköslehti muodista ja trendeistä kiinnostuneelle edelläkävijänaiselle. Ellen tyyli- ja meikkivinkkien avulla näytät aina hyvältä. Ellen inspiroivat muotikuvat rikastavat elämääsi ja pukeutumisvinkkiemme avulla arjestasi tulee hauskempaa.

  • Lumi-pussukka ja mineraalimeikkisetti (6 tuotetta), arvo 49,90 € TAI
  • Upea Ivana Helsinki iltalaukku, arvo 59,00 €
Takaisin ylös