Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kiinnostaisiko Polaroid-kamera? Tai kenties Flow-liput? Katso päivän joulukalenterit!

Kiinnostaisiko Polaroid-kamera? Tai kenties Flow-liput? Katso päivän joulukalenterit!

Joulusanomat kasaa viime vuoden tavoin aina parhaat joulukalentereista löytyvät palkinnot yhteen paikkaan, jotta sinä tiedät, mitä luukkuja kannattaa käydä availemassa!

Tänään jaossa on esimeriksi upea Polaroid-kamera, liput Flow Festivaliin sekä suloinen lakanasetti.

Tiketti

Flow Festival julkaisi tänään lukuisia huippunimiä kesän kuumimmalle festarille. Flow Festivalin lavalla nähdään nimittäin muun muassa Lana Del Rey, ALMA, the xx sekä Aphex Twin. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kaksi kappaletta lippuja valitsemallesi päivällä! Käy osallistumassa kilpailuun Tiketin Facebookissa ja liput saattavat olla sinun!

Huuhkajat

Huuhkajien neljännestätoista luukusta paljastuu tänään tyylikäs Veikkauksen 1X2- huppari. Käy osallistumassa kilpailuun Huuhkajien Facebook-sivustolla ja huppari saattaa olla sinun!

Kookenkä

Kookenkä lahjoittaa tänään kahdelle onnelliselle osallistujalle 20 euron lahjakortit! Jos sinulla on siis ihanat kengät mielessä, mutta et ole raaskinut ostaa niitä - nyt on tilaisuutesi tiputtaa hintaa roimasti. Löydät kilpailun tästä!

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki jakaa tänään ihastuttavan lakanasetin osallistujien kesken! Osallistuaksesi palkinnon arvontaan, tulee sinun tykätä päivän kuvasta @ivahahelsinki Instagramissa ja tägätä ystäväsi julkaisuun.

Löydät kilpailun tästä!

Kolikkopelit.com

Lähde mukaan ihastuttavalla seikkailulle ympäri Suomen! Tontut etsivät kadonnutta joulupukkia tunnetuista paikoista ja nähtävyyksistä - sekä jakavat palkintoja siinä sivussa. Neljäntenätoista päivänä tonttujen matka on suuntautunut ahvenanmaalle, jossa pelaajat palkitaan 30 ilmaiskierroksella. Löydät kampanjan tästä!

Expert

Jos johonkin voi tässä maailmassa luottaa, se on Expertin joulukalenterin huippupalkinnot. Nimittäin tänään arvonnassa yksi onnekas lähtee kotiin ikioman polaroid-kameran kanssa! Voit ottaa huippukuvia tilanteesta kuin tilanteesta ja ne eivät jää piiloon kännykän syövereihin!

Käy osallistumassa kipailuun Expertin Facebookissa ja huippulaite saattaa olla sinun.

CDON.COM

DON.comin tarjouspaketista löytyy jälleen neljä uutta tarjousta. 14. päivän kalenteriluukun takaa löydät seuraavat promootiot:

- Kosketusvapaa tehokas IR-lämpömittari 20,95€
- Valikoidut Star Wars –tuotteet alkaen 22,95€
- Älypuhelin huippuhintaan 111€
- Star Wars Battlefront pelejä 17,95€

Käy avaamassa päivän luukku tästä!

Fastbet

Ehkä vuoden parhaimmasta joulukampanjasta vastaa uutuuskasino Fastbet, joka antaa yhdelle onnellisella voittajalle mahdollisuuden unelmalomaan. Kampanjan pääpalkintona on uskomaton 3500 euron risteilylahjakortti, jonka kohteen sinä saat päättää! Voit siis lähteä esimerkiksi Karibian auringon alle tai Euroopan upeimpiin pääkaupunkeihin.  Käy osallistumassa nyt!

Live Nation

Live Nation on jakanut huikeita keikkalippuja koko joulukuun ajan ja sama tahti jatkuu myös tänään, sillä joku onnekas nappaa mukaansa Anthraxin keikalle! Käy kommentoimassa @livenationfi Instagramissa, mitä kappaletta videolla lauletaan ja olet mukana arvonnassa. Vinkki: oikea vastaus on Anthrax - Indians.

Elle

Elle on ykköslehti muodista ja trendeistä kiinnostuneelle edelläkävijänaiselle. Ellen tyyli- ja meikkivinkkien avulla näytät aina hyvältä. Ellen inspiroivat muotikuvat rikastavat elämääsi ja pukeutumisvinkkiemme avulla arjestasi tulee hauskempaa.

  • Lumi-pussukka ja mineraalimeikkisetti (6 tuotetta), arvo 49,90 € TAI
  • Upea Ivana Helsinki iltalaukku, arvo 59,00 €

Tallenna

Tallenna

Takaisin ylös